hvem er vi

Tom Brauter er et selskap som driver med en rekke forskjellige yrkesgrupper, fra snekring til landbruk. Selskapet har en alternativ opplæringsarena der unge kan prøve seg på ulike fagområder og utvikle sine talenter.

Visjonen til Tom Brauter er “alle er gode til noe, målet vårt er å finne ut i hva!”. Dette sier noe om selskapets fokus på å identifisere og utvikle de unike talentene til hver enkelt person. Med en slik tilnærming er det målet å hjelpe unge mennesker til å finne sin plass i arbeidslivet og følge sine drømmer.

VÅR HISTORIE

1987 – Vi startet opp!

1990 – Jordbruk i Gjesåsen.

1994 – Samarbeid med Sønsterud skog skole. I forbindelse med reform 1994.

2000 – Jordbruk ved Kirkenær.

2003 – Startet samarbeidet med GBUS.

2004 – Vi fikk dyktige snekkere.

2010  – Samarbeider med skolene i Grue, Åsnes & Våler

2018  – Vi fikk Facebook-side!

2020 – Entusiastprisen

2022 – Skoleprosjekt Skolebil

En ildsjel som bidrar til unges vekst og utvikling

Tom Brauter samarbeider med en rekke partnere for å levere produkter og tjenester innen ulike fagområder. Gjennom sitt samarbeid med Brautertunet og andre aktører, bidrar Tom Brauter til å gi unge mennesker muligheten til å utvikle sine talenter og få erfaring innen ulike yrkesområder.

Tom Brauter har som mål å få unge opp og fram, og skape en egen hjemmebane for elevene der mestring er lett oppnårlig. Ved å gi elevene trygge rammer, trivelige omgivelser og sosial kompetanse, kan Tom Brauter bidra til at elevene føler seg sett og hørt, og opplever mestring i hverdagen. Dette kan ha stor betydning for den enkeltes liv og karriere, og bidra til å gi dem en trygg og meningsfull fremtid. Samtidig kan Tom Brauters arbeid ha positive ringvirkninger for samfunnet, ved å gi unge mennesker muligheten til å bidra på en positiv måte i lokalmiljø.

Her kan dere høre et utdrag fra SolørRadioen, hentet fra iSolør.no

Vårt dyktige team – håndverkere, landbruksarbeidere og mekanikere

Hos Tom Brauter har vi et team av dyktige håndverkere, landbruksarbeidere og mekanikere. Vi setter stor pris på våre ansatte og verdsetter deres harde arbeid og kompetanse. Vi har mange erfarne mentorer i vårt team, som alltid er villige til å dele sin kunnskap og erfaring med de som kommer inn under deres vinger.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder tjenester innen håndverk, landbruk og verksted/mekanikk. Uansett hvilken type oppdrag du trenger hjelp til, kan vi tilby en løsning med høy kvalitet. Takket være våre dyktige ansatte, kan vi tilby en omfattende tjeneste som dekker de fleste behov.

Vi setter kundetilfredshet høyt, og jobber alltid for å levere et sluttprodukt som overgår forventningene dine. Vi er takknemlige for våre flinke ansatte, som gjør dette mulig hver eneste dag.

Se våre ansatte

Givende læring om matproduksjon fra en tidlig alder

Tom Brauter inkluderer skolene fra tidlig alder, slik at elevene kan få en praktisk følelse på hvordan mat blir samlet inn. Gjennom sitt samarbeid med Brautertunet og andre skoler, gir Tom Brauter elevene muligheten til å lære om landbruk og matproduksjon fra en tidlig alder. Ved å delta i aktiviteter som høsting av poteter og korn, kan elevene få en forståelse for hvordan mat blir produsert, og hva som skal til for å få den fra jorden til bordet.

Vårt firma – alt-i-ett byggefirma

Vårt firma består av dyktige håndverkere med bred erfaring innen alt fra grunnarbeid til detaljering innendørs. Vi samarbeider med lokale firmaer innen strøm og VVS, slik at vi kan tilby en komplett løsning for våre kunder.

se hvem vi er

Våre ansatte

Tom brauter
daglig leder

Engasjert for alt. Mest mot næringslivet og skoleungdommene. Jovial, dedikert, omsorgsfull og på-drivende mann. Positiv og løsningsorientert. Finnes ikke noe som ikke går.

Fredrik Stenberg
Ansatt

Milli
Gårdshunden

Gårdshunden

Sidsel Rismoen
Ansatt

Har ansvar for matlaging.

Joachim Ringqvist
Ansatt